Helgen som var :)

Fredag-  Fredagen hände faktiskt inte så mkt, jag var på skolan till 11.10 för jag orkade inte fara på samhälls (DRYGLEKTION) och pernilla väntade på mig, så jag stack ;) Jenny Lindmark *min sötnos* var även på strömbacka så jag gick förbi freja innan jag och pernilla gick hem till henne! :) När vi kom till Pernilla så spelade vi kort och pratade medans vi väntade på hennes mamma som skulle komma med några kläder till hon! :) Sen for vi till resesäljarna för att kolla på några priser för våran utlandsresa, blir nog troligtvis att fara till turkiet! :) sen for vi hem till mig och spela kort och prata sen skulle hon och handla så jag la mig och vila ett tag tills mamma kom hem för att hon fyllde 48 år så vi fick lite främmande så vi fikade och hade det trevligt,  sen kom chistoffer vid 8 så han fikade lite grann och fick träffa min syster och hennes kille, sen gick vi till mitt rum och såg lite film och mös! :) Vi orkade inte göra så mkt pgr av att vi skulle upp 8 så vi tog det bara lugnt! :)    


 Lördag- Det blev att stiga upp klockan 8 för att fara till skolan (öppethus) :| det var ju inte något tråkigt dära, vi var endel företag dära som skulle passa på att sälja lite produkter från företag som vi startat, men var typ inge folk dära och arga var vi hela högen :S Men jajja fick ju lite sålt iaf :p sen for jag hem och somnade jävlat på dirren klockan 3 och sov till typ 6 :p jag tror johanna och christoffer ringde till mig men pratade i sömnen med dom för jag kommer då verkligen inte ihåg vad jag lr dom sa xD men sånt är jag bra på (A) haha  sen var det bara att stiga upp och vänta på johanna som skulle komma och sova hos mig :) hon kom kanske vid 7 halv 8 tiden och då fick hon äta upp lite fika och sen satte vi oss och spelade ett spel som jag verkligen inte kan utala xD hahaha senare på kvällen kanske vid 10-11 så ringde christoffer och sa att han ville vi skulle komma till sunes för att dom åt där så vi gick dit och höll jävlaat på att frysa ihjäl :| men vi värmde oss där ett tag och se begav oss till småstaden för att ta ut pengar :) sen då vi kom hem vid halv 12 så la vi oss och såg film och somnade ! :) hahaha vi fick lite samtal under natten men det behöver vi ju inte ta upp xD haha  


Söndag- Jag och Johanna vaknade vid halv 12 och då la vi oss och såg en haj film som var VÄRDELÖS hur kul är det med en film där hajarna äter upp typ ALLA? xD haha jamen iaf i slutet av filmen så stod det "fortsättning följer" men vars tusan är fortsättningen, det stod ingenting på sidan att det fanns en sånn ;o men den var ändå värdelös men ska försöka hitta fortsättningen åt henne :) men iaf så hade vi planerat att jag, tina och johanna skulle spendera kvällen hos mig , men då var johannas pappa inne i stan så vi for till johanna ist :) när vi kom till henne var de nästan direkt mat och vi fick tacos och gott vare ;) senare såg vi en dans film som heter * make it happen* faktiskt en bra film som jag rekomenderar (; Sen vid 5 kom tina till johanna så vi satte oss och spela lite spel och pratade mkt :p Sen efter 7 nångång så kom pappa och hämtade mig. När jag kom hem blev det städning, röjde undan lite grejer och snabb dammsög :p så nu sitter jag här och väntar på att christoffer ska höra av sig så ska dom komma och hämta mig för jag ska nämligen sova där inatt =)

Det har varit en lugn och skön helg, men den har gått alldeles för fort :(

Måndag

Nu har veckan börjat om och en dryg måndag ;/  Dagen började med en väldigt dålig hårdag sen teckenspråk. Att gå teckenspråk är som att vilja ta självmord fyfan alltså. Men slutade ändå 12.10 så de gick väl bra. Då började jag gå hem men då ringde mamma och ville att vi skulle fara och äta lunch tillsammans. Sen for man hem och sov ett tag tills christoffer kom så vi såg lite film och myste. Men han var tvungen fara vid 17.00 för att hjälpa hans pappa med att ta ner nå staket från hortlax så då blev jag själv till 20.00 då mamma kom hem från jobbet. Medans låg man och såg "another cinderella story, camp rock och step brothers", och nu ligger jag hära och ser "myseriet på greveholm" fan vad bra julkalender alltså! =)

Imorgon blir det en månad med christoffer, känns som att de har gått jätte sakta xD
Men jag tkr om han lika mkt än! :)<3 tihi
Han är den enda på länge jag inte letat fel lr någonting på, så han är speciell.
Och att han står ut med mig fast jag mår som jag mår just nu! 
Så tack gulle <3

Imorgon blir det att fara med daniella och bli fixad för fotning sen ska man till syster för att kolla igenom några tatueringar som vi funderar på att göra (; och blir även att natta över dära ;) 





Du är underbar grabben <3
  
   


RSS 2.0